Toni Stenström Rajat ylittäviä ajatuksia

Kaikki blogit puheenaiheesta Steve Bannon

EU:n tuhoamishanke

Nyt näyttää ilmeiseltä että Putinin ja Trumpin ulkopolitiikan kärkihanke on EU:n tuhoaminen. Voimaa tällä kaksikolla on nyt runsaasti, mutta ei tarpeeksi.  Jos EU kokoaa voimansa se on vahvempi noita veljeksiä ja kumppanuksia.

Yhdessä EU:n separatistien kanssa, EU:n tuhoa ajavien eurooppalaisten puolueiden kanssa, näyttäisi kyllä siltä että kaksikon voimat riittäisivät tehtävän suorittamiseksi.

EU-vaaleihin politiikan kentälle tulossa uutta kiinnostusta

Euroopan parlamentti saa mitä ilmeisimmin vastavoiman Unkarista lähtöisin olevalle amerikkalaiselle miljardööri George Sorosille, jolla on useissa eurooppalaisissa maissa vasemmistopohjainen "Open Society" -säätiöpohjainen yhdistys, jotka ovat olleet hyvinkin aktiivisia Euroopassa jo jonkin aikaa. On kerrottu noiden yhdistysten vaikuttaneen suuresti unionin päättäjiinkin. Unkarissa jopa niin paljon, että maan päättäjät ovat kieltäneen toiminnan maassa vai lopetettiinko toiminta omista lähtökohdista?

Donald Trump – konservatiiviko hämärine taustavaikuttajineen?

On paljon aprikoimisen aihetta kysymyksessä, mikä oikein on Donald Trumpin ideologia. Muuta tietoa ei ole, kuin että neuvonantajineen hän on Julius Evolan eräänlainen opetuslapsi tai ainakin hänen neuvojansa ovat. Stephen Kevin ”Steve” Bannon on Trumpin ”tallissa” keskeinen vaihtoehto-oikeistolainen vaikuttaja, joka näyttää tuntevan Evolaa. Tällainen oikeisto on historian roskatynnyreistä löytyvää taantumusoikeistoa, reaktionäärisyyttä. Milo Yiannopoulos on myös tunnettu vaihtoehto-oikeistolaisuuden (eng. alt-right) äänitorvi.

Väärin ymmärretty vallankumousjohtaja

Steve Bannon -parka. Johdettuaan vuosikausia valkoisten ylivallan palauttamisesta haaveilevaa Breitbart-sivustoa hän on nyt päässyt presidentin neuvonantajaksi.

Ja voi voi, hänet on ymmärretty väärin.

http://www.aol.com/article/news/2016/11/18/steve-bannon-i-m-not-a-white-...

Oikeastihan hän on vain sitä mieltä, että:

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä